Sotsiaalvõrgustike mõju

 

Sotsiaalvõrgustike mõju

Kaasaegses maailmas on sotsiaalvõrgustikud praktiliselt muutunud meie elu lahutamatuks osaks. Kui teil on Interneti-ühendusega arvuti või mobiiltelefon, siis olete tõenäoliselt registreeritud vähemalt ühes sotsiaalsete võrgustike hulgast.Tänu suhtlusvõrgustikele võib teil olla sõpru kõikjal maailmas. Piiranguid pole üldse, on ainult keelebarjäär, mille, muide, saab eemaldada. Suhtlusvõrgustikud võimaldavad teil leida endale elukaaslase, inimese, kellega saate kohtingul käia või lihtsalt öö veeta. Nõus, ilma sotsiaalvõrgustiketa oleks kõik palju keerulisem.Kui pole võimalust reisida, siis sotsiaalvõrgustikes on võimalus teada saada kohast, kus soovite käia. Loomulikult ei saa seda võrrelda reisiga, kuid saate tutvuda selle koha ajalooga, vaadata fotosid ja teada saada palju huvitavat ja kasulikku teavet. Sotsiaalmeediat saab kasutada enesearengu vahendina. Siin saate vaadata õppefilme, kuulata head muusikat, lugeda huvitavaid raamatuid ja õppida võõrkeeli. Sotsiaalvõrgustikes on loodud huvigrupid, kust leiate teavet, mis teid huvitab, näiteks videod fitnessitundide või kitarritundidega. Koos sellega saab õppeprotsessi käigus aidata sotsiaalmeedia

Räägime nüüd mündi teisest küljest. Ja ta on. Sotsiaalmeedial on palju eeliseid ja sama palju puudusi.Sotsiaalmeedia tekitab sõltuvust. Jah, see on nagu suitsetamine. Tahame pidevalt sotsiaalvõrgustikes käia, vaadata, mis seal toimub. Ja siiski oleme sõltuvad teiste inimeste arvamustest. Sotsiaalvõrgustikes istumine tekitab inimestes igasuguseid foobiaid. Olles õppinud kõik Interneti eelised, võite unustada, kuidas tutvuda, suhelda reaalses elus. Asi pole selles, et unustaksite, kuidas seda teha, vaid selles, et tunnete end ebamugavalt. Sotsiaalvõrgustikes tekstsõnumeid saates ei järgi inimesed sageli grammatika ja kirjavahemärkide reegleid, kasutavad kehva sõnavara, emotsioonid asendatakse emotikonidega - kõigel sellel on negatiivne mõju. suheldes reaalses maailmas.
Sotsiaalvõrgustikesse minnes raiskame aega. Meile tundub, et istume ainult 5–10 minutit, kuid tegelikult võib mööduda 2-3 tundi või rohkem.






Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Arpanetist Facebookini - Interneti kujunemislugu

E-ITSPEA 12: Inimese ja arvuti suhtlus, ergonoomika ja kasutatavus

E-ITSPEA 9: IT juhtimine ja riskihaldus